Brodericafén holder åbent mandag d. 6. februar 2023 kl. 18.30-21.30

Kom og vær med og lad dig inspirere af andres broderier.

Kom til Brodericafé i Ramløse Husflid og få en super hyggelig og kreativ aften - Alle med interesse for broderi er velkomne.

HVORNÅR : Mandag d. 6. februar 2023 kl. 18.30-21.30.
HVOR : RAMHuset, Frederiksværkværkvej 109 - Ramløse, 3200 Helsinge.
HVORDAN : Du selv blot medbringe stof (fx bomuldslærred), broderitråd, nål og saks.
PRIS : Kr. 20,00 for ikke-medlemmer.

DET FÅR DU :
3 sjove timer i et kreativt og inspirerende fællesskab med masser af sting og et hyggeligt "brodér-et-bogstav-projekt" på programmet. Et personligt broderet bogstav, som du evt. kan bruge til at pryde forsiden af ​​et bogomslag.

Allerede til vores sidste Brodericafé gik vi i gang med at brodere bogstaver. Så var du forhindret i at komme sidst, har du stadig mulighed for at være med. Vi har mønsterark med bogstaver til fri afbenyttelse, lysplade og pen, som du er velkommen til at bruge, når du skal overføre dit valgte bogstav til stof. Du kan også selv gå på opdagelse på Internettet - For her findes der et udal af sjove og finurlige bogstaver at vælge imellem.

Stingene er helt efter eget valg, men sidste gang var vi flere, der kastede os ud i at sy Schattersting. Uanset, hvilket sting, du vælger at sy, så er der hjælp at hente i vores hyggelige broderifællesskab, hvis stingene skulle drille.

Vil du hellere sy på dit eget medbragte broderiprojekt, så er du naturligvis velkommen til at tage det med og brodere på det. Det er altid meget inspirerende at se hinandens projekter og få nye idéer til at sidde næste broderi.

Vi håber, at du har lyst til at komme og være med - Ses vi?


Mange forventningsfulde hilsner
Tovholderne i Brodericaféen


Naja, Lene og TinaRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora