2015

Nyhedsbrev nr. 1, februar 2015

 

Som de fleste af jer nok har hørt, flytter skolen ind i blokken hvor vi bor, efter vinterferien her i uge 7. Det betyder at vi ikke er "alene" mere og vi skal nok være lidt mere opmærksomme på, ikke at have ting stående fremme udenfor vores eget lokale, hvis det er noget vi gerne vil have i fred. Omvendt bliver det også lidt rart at der kommer lidt liv i huset, ud over pedellens grønne traktor. Grunden til at skolen tager blokken i brug, er at ombygningen af skolen skal starte op nu.

Det betyder også, at rengøringsfolkene igen flytter ind i blokken. Og som udgangspunkt er vi i bestyrelsen fuldstændig overbeviste om, at nu bliver der gjort rent i køkkenet, på toiletterne og resten af blokken, undtagen vores lille lokale. Og det er jo fantastisk. Vores rengøringsdage skal derfor kun omfatte rengøring af vores eget lokale og det vil jo være lidt fjollet, at vi stiller op 30 mand hver gang til den opgave.

Derfor har vi sat nogle datoer for rengøring og så kan man melde sig på, om man har lyst og mulighed for at deltage. For at gøre det så retfærdigt som muligt, bliver det sådan at nørklerne gør rent 2 gange, så er det sypigerne en gang og så væverne en gang og så nørklerne to gange osv osv.

Rengøringsdagene bliver som følger:

Torsdag 12/2

Torsdag 5/3

Onsdag 25/3

Tirsdag 14/4

Torsdag 7/5

Torsdag 28/5

Vi tænker at man kommer en times tid før åbning og lige svinger støvsuger og gulvskruppe, så vi ikke kvæles i nullermænd. Vi hænger en seddel på opslagstavlen hvor man kan skrive sig på. Første gang er i morgen torsdag og den tager jeg (Dorte) og hvis nogen har lyst til at give et nap med er jeg der fra kl. 13.00

Torsdag den 23/4 i tidsrummet kl. 17.00 – 21.00 kommer Pernille Cordes fra Englegarn og holder workshop i hakning/tunesisk hækling. Hun vil lære os nogle forskellige teknikker og har forskellige ting med vi kan købe. I må gerne give lidt forhånds tilkendegivelser om i har lyst til at deltage, så vi ved om vi skal booke kantinen.

Torsdag den 10. september kommer der en og lærer os at filte, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Vi arbejder også på at få Karen Ditte herop en tur med hendes dejlige garner i løbet af foråret.

Vi arbejder fortsat på flere aktiviteter og kom endelig med foreslag.

Foreningens generalforsamling bliver i skrivende stund nok den 19/3. Vi mangler lige lokalebekræftelse fra pedellen. Indkaldelse kommer særskilt. Husk at få betalt kontingent inden 1/3 så du er sikker på din stemmeret til generalforsamlingen.

Til slut en lille servicemeddelelse til jer som ikke er på Facebook. Vores drenge med de strikkede huer, har lavet en webshop som hedder www.miinga.dk. De sælger Sandnesgarn og Dropsgarn til nogle vanvittig billige priser.