2015

Nyhedsbrev nr. 2, april 2015

 

Så er det sidste reminder om kurset i Tunesisk hækling (hakning) på torsdag d. 23/4 2015 i tidsrummet klokken 17.00 – 21.00 i kantinen på Ramløse skole. Husk en madpakke. Der kan købes hakkenåle (en lang hæklenål) og muligvis også lidt garn. Men medbring selv garn af en lidt "stiv" kvalitet alla bomuldsgarn og ikke for tyndt.

Torsdag den 14. maj er Kristi Himmelfartsdag og vi holder åbent i nørklecaféen ligesom skærtorsdag, fra kl. 10.00. Vi laver igen et fælles frokostbord hvor vi alle har en ret med til bordet. Giv gerne besked om du kommer, så madmængden bliver afstemt.

Lørdag den 13/6 2015 er officiel international "Strik ude dag" og vi arbejder på at lave et arrangement, muligvis på en café i Helsinge, om eftermiddagen. Under alle omstændigheder mødes vi og strikker nogle timer om eftermiddagen. Mere om tid og sted senere men sæt allerede kryds i kalenderen hvis du vil med.

I løbet af maj måned rydder vi op i vores mailliste, så hvis du fortsat ikke har betalt kontingent for 2015 og fortsat ønsker at modtage mails fra os, er det nu du skal betale. Alle dem der ikke har betalt kontingent for 2015 ved gennemgangen, vil blive slettet fra maillisten.