2015

Nyhedsbrev nr. 4, juli 2015

 

Sæt et stort kryds i kalenderen den 6. august 2015. Vi gentager nemlig succesen fra sidste år og tager på tur med Frederikke på Arresø. Konceptet er lidt ligesom sidste år. Vi sejler fra Ramløse lystbådehavn kl. 17. Der bliver serveret noget koldt at drikke og lidt at spise under vejs og så skal vi selvfølgelig strikke, snakke og hygge. Prisen for dette arrangement er kr. 100,00 som kan betales til Lis eller indsættes på vores konto 2418 0715670119 i Nordea. Husk at skrive navn og Frederikke på indbetalingen. Tilmelding kan ske enten på mail ramlosehusflid@gmail.com eller på en seddel i nørklecaféen. Der er 48 pladser så det er først til mølle.

Nørklecaféen er selvfølgelig åben fra kl. 14 og vi kan følges ad til havnen.

Når vi så taler om mølle så er datoen for årets Håndværkets dag ved Ramløse mølle den 26. juli fra kl. 11 – 16. Igen i år får vi et telt hvor vi kan sidde og nørkle og måske sælge noget af det strik vi har lavet. Du skal selv medbringe en stol og forplejning. Der kan dog købes kaffe og mølleboller i Møllehuset. Kom og vær med. Det er super hyggeligt.

Vore søde piger fra vævegruppen har slået følgende op på vores Facebook side og det skal straks gives videre her. Kom og se hvad de laver. Det er med garanti meget spændende.

Vi vil meget gerne vise hvad vævningen går ud på, for dem der er interesseret, derfor holder vi åbent hus den 15. september fra kl. 18.00 - det er muligt at prøve at væve og se nogle af arbejdsgangene i opsætningen af væven. Der vil være kaffe og kage. I må meget gerne lige meddele om der er interesse i at komme denne dag. I er dog altid velkommen til at komme om tirsdagen som er vores vævedag fra kl. 19:00 til 22:00. Kærlig hilsen vævepigerne