2016

Nyhedsbrev nr. 3, juli 2016

 

Sommeren er over os, i hvert fald i kalenderen og vi håber at i alle nyder den på jeres måde.

Det er tid til lidt nyheder fra Husfliden.

Lige om lidt d. 14/7 drager vi på udflugt til Bamseparadiset i Kvinnerup. Det er tanken at vi kører derned ved fælles hjælp og i skrivende stund skulle der være styr på hvem der kører med hvem. Vi håber at vi får en rigtig hyggelig eftermiddag

Søndag den 24/7 er der traditionen tro Håndværkets dag ved Ramløse mølle og vi har igen fået en plads hvor vi kan vise vores håndværk frem og sælge det vi har i overskud. Arrangementer varer fra kl. 11.00 – 16.00. Kom gerne i god tid så vi ved fælles hjælp kan stille op osv.

Vi har i bestyrelsen valgt, at vi ikke skal på tur med Frederikke i år. Vores flytning til RAM huset er lige om hjørnet (dato er IKKE fastlagt endnu) og det kunne meget vel blive i løbet af august. Men vi regner fuldt og fast med at vi skal af sted igen til næste år.

Vores vævepiger er allerede flyttet ind i RAM huset. De var så heldige, at der ikke rigtig skulle gøres noget i deres nye lokale, så de er rejst med væve og det hele. Måske vi er heldige at de holder lidt housewarming(!)

Samtidig har de ændret deres vævedag til onsdag fra kl. 16.00 – 22.00.

Inden resten af husfliden kan flytte skal der fjernes en væg. Det er der nu givet grønt lys for fra kommunen. Herefter skal vi have malet og flyttet alle vores ting. Det håber vi, at rigtig mange af jer vil hjælpe os med så vi kan komme rigtig godt af sted.

Nogle af alle de ting vi skrev om i sidste nyhedsbrev, visefrem dag osv starter vi op når vi er flyttet. Vi mangler fortsat nogen tovholdere til nogle af tingene, så hvis du har lyst til at hjælpe så sig endelig til.

Vi mangler fortsat en masse "lapper" til vores kollage. Snak med Anne og vær med til at udsmykke vores nye lokale.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 21. januar 2017. Vi får besøg af designeren Ruth Sørensen som er super dygtig til fair isle strik al la Christel Seyfart. Hun kommer og holder en 6 timers workshop hvor vi kan lære en masse om fair isle. Arrangementet koster 100 kr for medlemmer og 300 for ikke medlemmer. Som før dækker de 300 kr også indmeldelse i foreningen.

Hvis nogen af jer endnu ikke har fået betalt tillægskontingent på 50 kr er der lige en reminder her.

Vi ønsker jer alle en fortsat god sommer.

På bestyrelsens vegne

Dorte