2016

Nyhedsbrev nr. 4, september 2016

 

Så er det tid til lidt nyheder fra Husfliden. Nu er flytningen til vores nye lokaler overstået og vi synes faktisk selv, at det er blevet ret godt. Vi håber at I alle vil tage godt imod det og være med til at det bliver et rigtig godt og hyggeligt sted at være.

Onsdag den 19/10 fra kl. 16.30 til kl. 21.00

Denne dag vil Lonni dele sin viden om hvordan der laves stof/patchwork tulipaner. Meningen er, at vi skal sy tulipaner til udsmykning af vores nye lokale. Kom og vær med. De er super flotte. Lonni har materialer med til de første 30 stk.

Se evt. På Ramløse Husflids facebook gruppe, der har Lonni lagt billede ud af tulipanerne.

Lørdag den 29/10 2016 fra kl. 9:30 til kl. 12:00

RAM huset har officiel indvielse med åben hus for alle medborger. Der vil være masser af indslag fra de foreninger der er i RAM-huset.

Vi håber at mange af jer har mulighed for at deltage denne dag. Vi skal vise og fortælle hvad vi i husfliden rummer af muligheder, nørkle, syning, vævning, hygge og meget mere. Tag meget gerne færdige projekter med som vi kan vise frem.

Vi vil servere kaffe og kage og en hyggelig sludder

Er der nogen der har noget rødt garn liggende, gerne tykt, vil vi gerne anvende garnet denne dag, til at lave finger/arm strik til børn og barnlige sjæle. "Hvor langt kan det blive?"

Torsdag den 6. oktober og derefter den første torsdag i hver måned.

Vi starter op på vores "visefrem dag" og "lær fra os dag"

Det er Janne der står for det og her er de tanker Janne har gjort sig:

1. Tag dit færdige arbejde med (det behøver ikke at være det sidste du har lavet) så de andre kan se og mærke. Fortæl evt. lidt om hvilket garn du har brugt og hvor meget. Hvad har der været af udfordringer og er der gode råd til dem der måske vil gøre dig kunsten efter. Har du ikke lyst til at tegne og fortælle, er det helt fint at du bare tager noget med og viser frem. Janne vil tage billeder af tingene som bliver hængt op til fælles inspiration.

2. Sidder du med en viden om nogle strikketeknikker , så er det nu du har chancen for at lære fra dig.Har du noget som andre kan have glæde af at lære eller du synes har været sjovt at lave og du gerne vil dele med os andre. Så send en besked til Janne enten på Facebook eller tal med Janne. Så samler hun trådene. Der bliver også lagt en seddel i Husfliden man kan melde sig på.

Vise frem starter kl. 15. og lær fra dig starter kl. 15.30

Torsdag den 8/12 2016 fra kl. 17:00

Husflidens holder julefrokost.

Vi starter som vanligt med at nørkle fra kl. 14.00.

Vi vil i år prøve om vi kan være i RAM-huset i stedet for sognelængen. Særskilt invitation følger.

På bestyrelsens vegne

Dorte