2017

Nyhedsbrev nr. 1, januar 2017

 

Ramløse Husflid har 5 års fødselsdag torsdag den 8. marts 2017 og det synes vi selvfølgelig i bestyrelsen, at det skal fejres på behørig vis. Vi holder derfor fødselsdag torsdag den 9. marts. Vi strikker selvfølgelig som vi plejer på dagen men samtidig holder vi også åbent hus fra kl. 15-17 hvor interesserede kan komme og besøge os og se hvad vi laver. Der vil blive serveret kaffe og lagkage/kagemand på dagen. Så kom og vær med til at fejre os denne dag.

Foreningens generalforsamling står lige for døren. Den bliver i år afholdt torsdag den 16. marts kl. 18 i kantinen på Ramløse skole. Der kommer særskilt indkaldelse. Men husk, at hvis du vil have stemmeret på generalforsamlingen er det vigtigt at du har betalt kontingent kr. 200,00 inden vi når dertil. Vi sørger for at have nye medlemskort klar til dagen. Lis siger, at i yderste nødstilfælde kan der betales i døren men der vil så ikke være medlemskort klar den dag. Du kan indbetale på foreningens konto i Nordea på konto nr 2418 0715670119

Vores første bytte/sælge dag løber af stablen torsdag den 30. marts 2017. Har du nogle garnrester som andre måske kunne få glæde af, er det denne dag du skal tage dem med. Måske ønsker du bare at forære dem væk, eller måske ønsker du at sælge dem videre. Uanset hvad, så skaber vi rammerne for at formidle dem videre. Opbevar dem gerne i en kasse og meget gerne med en seddel med pris eller om de er gratis. I øvrigt mangler vi en tovholder på dette projekt fremadrettet så vi hver den sidste torsdag i kvartalet kan holde en sådan byttedag.

Vores visefrem/lærenye ting dag har været lidt under pres, da Janne har valgt at forlade os til fordel for andre interesser. Det har været en stor succes indtil videre og det skal selvfølgelig fortsætte. Lis Caben har derfor sagt ja til at være tovholder på denne dag fremover. Det er vi utrolig taknemmelige for og vi glæder os til at se mange flere fantastiske ting fra jer. Stor tak til Lis for at tage teten og kæmpe stor tak til Janne for det store arbejde hun har lagt i foreningen.

Vi vil prøve at lave en fælles maddag en gang om måneden, den sidste torsdag. Det skal gå på skift at lave mad og vi har kun mulighed for at varme mad i RAM huset eller lave noget som ikke kræver de store kokkerier, så det skal laves hjemmefra eller være noget som bare skal arrangeres. Man kan slå sig sammen flere, hvis man vil det. Men tanken er, at vi skal finde den gode gamle hygge frem med at spise sammen. Man betaler selv, og man skal selvfølgelig melde til så man ved hvor mange der kommer.

Vi er tidligere blevet opfordret til, at lave noget strik for unge mennesker i lokalområde og det vil vi nu prøve at følge lidt op på så en ny generation kan komme i gang med at strikke. Vi vil ikke som sådan lave kursus med mindre der er store ønsker om det. Men vi vil prøve at skabe rammerne for, at unge mennesker kan komme og strikke og hygge sig, finde inspiration osv. Det skal ikke foregå torsdagen sammen med den normale nørklecafé.

Til slut vil vi lige minde om ”brokkassen/Idékassen”. Er der noget du synes vi skal vide, ris og ros, nye forslag, så læg en seddel i kassen og vi vil tage det med på næste bestyrelsesmøde.