2017

Nyhedsbrev nr. 3, maj 2017

 

Selvom vi godt ved, at I er i fuld gang med haven og at nyde at foråret endelig er kommet, så håber vi i alligevel har tid til at læse lidt nyt fra Husfliden.

Husk vores strikke ude dag lørdag den10. juni i RAMhuset. Vi satser på godt vejr så vi kan være ude. Vi håber at rigtig mange af jer vil kigge forbi og måske være med til at strikke lapper til vores udsmykning. Vil du hellere nørkle med dit eget strikketøj er det også helt i orden. Tag endelig strikkende veninder med. Vi serverer kaffe og kage. Vil du have mad eller andet må du selv medbringe.
Vi strikker ude i tidsrummet kl. 10 14

Vi får opsat et gitter på væggen over sofaerne som kan bruges til udsmykning. Bl.a. lapperne.

Vores Hjelholt tur er en lille bitte smule i fare. Der er kun 18 der har tilmeldt sig og det er for lidt. Vi prøver via aviser og biblioteker at tiltrække interesserede udefra i håb om at nogen melder sig. Har du ikke lige fået tilmeldt dig, har du alligevel fået lyst til at tage med eller kender du nogen som gerne vil med, så har vi forlænget fristen for tilmelding til den 5. juni.

Foreningen er i gang med at få ny hjemmeside. Det foregår igennem FORA som er foreningernes sammenslutning. Den hjemmeside vi har nu er meget tung og besværlig at arbejde med så det skulle gerne blive meget bedre i fremtiden. Det er Anne og Pia der står for det og vi glæder os til at se resultatet.

Bestyrelsen er i gang med at få lavet en flyer så vi kan reklamere for foreningen ved enhver given lejlighed. Vi skal nok vise den frem når den er klar. Skal du til et arrangement hvor du synes at den kunne være god at have med, kontakter du bare bestyrelsen, så laver vi det antal du har brug for.

Hvis vores maddage den sidste torsdag hver måned skal fortsætte, skal vi bruge nye kokke til maddag sidst i august. Har du mod på den opgave så kontakt Alice på 22634712 eller send en mail på ramlosehusflid@gmail.com. Vi minder om at borddækning og oprydning ikke hænger på kokken men på alle der deltager.

Bestyrelsen er ved at få lavet et nyt foreningsbanner som vi kan tage med ud til arrangementer.
Husk at kigge på opslagstavlen når du er i caféen. Der ophænger vi altid seneste nyt.
Husk også vores Idékasse. Vi modtager meget gerne ris, ros og nye idéer. Husk at skrive navn og dato på.

På bestyrelsens vejne Dorte