2017

Nyhedsbrev nr. 4, august 2017

 

Vi håber at i alle har haft en god sommer, selvom vejret jo bestemt ikke har været det allerbedste. Men lidt sol er det da blevet til ind i mellem.

Husk at vi den 31. august får besøg af Magiske garner. Der vil blive mulighed for at gramse på en masse lækkert og anderledes garn og Paulette har med garanti også en masse færdigstrikkede modeller med så man kan samle lidt inspiration. Magiske garner er på besøg i tidsrummet kl. 15 19.

Der er en ny Hjelholt tur på programmet. Det bliver lørdag den 7. oktober og vi håber at rigtig mange af jer vil deltage og støtte op om arrangementet. Der er sendt særskilt invitation ud.

21. september har vi igen bytte/sælge dag. Hvor man kan sælge eller give overskudsgarn mv væk. Sidste gang kunne man gøre nogle rigtig gode fund, så kom og kig.

Tre onsdage i november afholder vi et kursus i sew together bag. Det er et kursus i at sy en ganske bestemt taske. Underviseren hedder Susanne Jensen og er fra lokalområdet. Om kurset siger hun selv:

Rummelig og velfungerende taske til f.eks. sy- eller strikkegrej. Kan også bruges som penalhus eller kosmetikpung.

Første onsdag introduceres tasken med mønster og indkøb af stof, indlæg og lynlåse.

Datoerne bliver 8/11 15/11 og 22/11.
Vi tænker at booke bogcaféen så systuen kører som den plejer. Nærmer om tidspunkt følger.

Søndag den 28/10 mellem kl. 11 og 14 afholder vi en Ungdomsstrikkedag hvor unge der interesserer sig for at strikke, kan komme og se hvad og hvordan man gør og måske kan få gode idéer til hvordan de kan lave en strikkegruppe. Der er ikke tale om decideret undervisning men mere uddeling af viden og gode råd. Har du lyst til at komme og være med så hygger vi nogle timer.

Torsdag den 2/11 kl 19.00 afholder vi et medlemsmøde for alle vores medlemmer. Tanken er at vi skal snakke lidt om hvad der rører sig i foreningen, hvad er det vi gerne vil med vores forening og hvad er medlemmernes forventninger. Så kom endelig og deltag i debatten.

Vi går og summer lidt om, om vi mon skulle holde et internt julemarked, hvor man kan sælge ud af de færdigstrikkede ting man selv har i overskud. Er det en idé?

Lige nu mangler vi nogen til at lave mad til den sidste torsdag i november. Så kom frit frem hvis i synes vores maddage er hyggelige og det er noget der skal fortsætte.

Derudover bruger vi vores bestyrelsestid på at få en ny hjemmeside op at køre. Planen er at den skal gå i luften i starten af september samt planlægning af de nærmeste aktiviteter Frederikketur, Magiske garner og Hjelholt tur.