2018

Nyhedsbrev nr. 1, januar 2018

 

Først og fremmest vil vi i bestyrelsen ønske jer alle et rigtig godt nytår og vi håber at i alle er kommet godt ind i 2018. Vi er klar til at tage hul på et nyt år og vil prøve at gøre det så spændende som muligt for alle jer medlemmer.

Vi sluttede 2017 af med at forsøge at stable en ungdomsafdeling på benene med strik og hækling for større børn i alderen 12-14 år. Det må vi erkende, at det ikke blev den succes vi havde håbet på. Vi har nu besluttet at vi ikke gør mere ved det. Hvis der så senere hen kommer en ny henvendelse, tager vi det op igen.

Som i ved, har foreningen fået en ny hjemmeside. Den er lidt "skrabet" endnu. I den forbindelse mangler vi én som vil stå for at ligge tekst og billeder ind på hjemmesiden. Så sidder du og brænder med et ønske om at lære det, eller har du allerede de færdigheder det kræver og har lyst til at hjælpe, så kom endelig. Vi har mulighed for at få noget undervisning igennem FORA som administrerer vores hjemmeside.

Vores byttedag hvor vi bytter og sælger overskudsgarn bliver lavet lidt om så man nu har mulighed for at sælge alt mulig andet. Har du noget strik som du alligevel aldrig får brugt, nogle knapper der aldrig bliver syet i den trøje, garn, stof osv. osv. som du ved bare kommer til at ligge i en skuffe, så har du nu muligheden for at sælge det disse dage. Næste gang er torsdag den 25. januar.

Vores maddage er under kraftigt pres. Der er ikke rigtig nogen som har meldt sig til at lave mad her i 2018 og det synes vi er lidt ærgerligt. De fleste af os synes det er rigtig hyggeligt at vi spiser sammen den ene gang om måneden. Men det kan kun lade sig gøre med jeres hjælp. Det er ikke alle der har muligheden for at stå og kokkerere og det skal der også være plads til. Selvom man har lavet mad sidste år, er man meget velkommen til at gøre det igen i år. Vi håber at i vil støtte op om maddagen så den kan fortsætte. Nordstjerneskolen har fået en Stjernecafé som sælger dagens ret for ca. 45 kr. pr portion og som kan hentes fra kl. 17 (mens den er varm) og hvis man ringer til Jeanette nogle dage i forvejen vil hun hellere end gerne hjælpe. Det kunne være et alternativ hvis man gerne vil bidrage men ikke orker kødgryderne. Dorte hjælper gerne med telefonnummer til Jeanette.

Vi har fået en henvendelse fra Græsted Veterantræf som afholdes hvert år i pinsen. De vil gerne have noget aktivitet i deres kaffetelt som afspejler kvinders håndarbejde. Vi er enige om at vi hverken skal klædes ud i tøj fra dengang eller skal lave undervisning men deltage med at sidde og nørkle, drikke kaffe og hygge vil vi gerne hvis der er flere der vil deltage. Nok noget alla Mølledagen. Vi vil først vejre stemningen hos jer inden vi siger ja til noget. Vi skal jo nok være mere end 5 personer.

Der har været stor enighed om, at turen til Bamse paradiset var en super god dag. Derfor prøver vi om vi kan gentage det igen i år. Vi vil prøve om vi igen kan komme derned i sidste halvdel af juli. Det hører i mere om når vi har talt med Bamse damen.

Generalforsamlingen står lige om lidt for døren, nemlig torsdag den 1. marts kl. 17. Foreningen giver som vanligt en sandwich og en vand. Hvis du vil have stemmeret på generalforsamlingen er det vigtigt at du betaler kontingent kr. 200 for 2018 senest den 15. februar 2018. Vi sørger så for at dit nye medlemskort er klar den dag. Vi håber at i alle tænker på Annes brev om bestyrelsesmedlemmer, så vores dejlige forening kan bestå.

Lill har samlet en 4 dames gruppe som er ved at lære at kniple. De har plads til et par stykker mere på nuværende tidspunkt. Er du helt vild for at lære at kniple så tag en snak med Anne eller Lill. De mødes 1. søndag og 2. onsdag i hver måned.

Vi har modtaget denne besked fra vores vævegruppe som synes vi skal vide hvad de har gang i og det er jo dejligt:

Vi synes I skal vide hvad vi har gang i.

Nu har vi næsten fået alle vævene i gang igen, der er igangsat et flerfarvet tørklæde i dobbeltvæv, 2 plaider i forskellige farver, viskestykker i et meget smukt mønster, karklude i vaffelvæv, toilettasker i plisse med to trende, dækkeservietter i et terningsvæv mønster, tehætter i hulkrus mønster.

Lyder det ikke alt sammen spændende, kom endelig op på første sal hos vævebierne og se hvad vi laver, der er altid kaffe på kanden.

DA/17-01-2018