2018

Nyhedsbrev nr. 3, juni 2018

 

Vi må desværre indlede med, at oplyse, at planerne med at få besøg af Pernille Cordes og Martha Miehe – Renard, som skulle kommer i starten af efteråret og afholder kursus i Strik og Stræk er aflyst.

Årsagen hertil er, at vi kun fik 2 tilmeldinger fra foreningens medlemmer, og at vi måtte konstaterer, at ultimo maj nok ikke var det bedste tidspunkt på året. Derfor forespurgte vi, Pernille Cordes om det var muligt at finde en lørdag i september/oktober i stedet. Pernille Cordes meldte tilbage, at de kunne komme i januar 2019. Bestyrelsen mente ikke, at vi kunne vente så længe med aktiviteter i foreningen, så vi meddelte Pernille Cordes, at vi håbede at vi måtte vende tilbage på et senere tidspunkt, hvis der i foreningen var større interesse end i maj.

Til gengæld er der flere andre aktiviteter i støbeskeen.

Den 3. november får vi besøg af Hanne Riber. Hanne underviser i syning af puder, tæpper og tasker/poser syet i skjortestof. Sæt kryds i kalenderen. Hanne kan desværre kun have 15 kursister på et hold. Så det er først til mølle princippet. Hvis det bliver en succes, får vi Hanne ud igen, så alle kan være med. Der udsendes mere info, i august. I mellemtiden kan I tjekke Hanne Riber og hendes produktion på hendes hjemmeside. Søg på google.

Vi prøver også ihærdigt at få undervisere til forskellige strikketeknikker. Der har tidligere været et ønske fra medlemmerne.

HVIS du har nogle gode teknikker, du gerne vil dele med andre, må du meget gerne kontakte formanden Pernille på 21726499, så vi nærmere kan aftale, hvordan du ønsker at gribe det an og berige os andre med din viden. Eller hvis du kender en "ekspert" der gerne vil undervise os, hører vi også MEGET gerne fra dig.

Vi skal også lige huske jer på det planlagte besøg hos til Bamse Paradiset den 16. august. Så sæt kryds i kalenderen.

Vi kører selv i grupper til Bamse Paradiset. Skriv jer på sedlen, der bliver hængt op på tavlen.

Til de, der ikke ønsker at deltage, er der åbent i foreningens lokaler fra kl. 14.00.

Vi skal også lige minde om Håndværkets dag den 22. juli, 11 – 16, hvor vi har et telt, hvor vi kan sidde og lave håndarbejde, udstille og sælge vores fine produktioner.

Vi håber rigtig mange møder op med både strik, broderi, vævede produkter, kniplerier og patchwork eller hvad I nu har arbejdet med.

Der bliver sat en seddel op. Skriv jer på, så vi kan planlægge udnyttelsen af vores telt. HUSK STOL.

Vi fortsætter med fællesspisning den sidste torsdag i måneden. Vi kan stadig godt bruge nogle til at lave maden, men ellers har vi benyttet Stjernecafeens tilbud til 40 kr. pr. person, og der har været stor tilfredshed med menuerne. Det betyder, at man sagtens kan deltage i den hyggelige fællessspisning uden at man forpligter sig til at lave mad.

Man kan ikke være tidlig nok ude, så her i sommervarmen skal vi lige bede jer sætte kryds i kalenderen den 6. december kl. 17.00, hvor vi holder JULEFROKOST.

Som noget helt NYT udvider vi åbningstiden og aktiviteter i foreningen således:

Der er åbent MANDAGE fra 14.00 til 21.00 for alle håndarbejder. Start 13. august.

Der er åbent ONSDAGE fra 14.00 til 21.00 for alle håndarbejder og syning på maskine. Start 15. august.

Der er åbent TORSDAGE fra 14.00 til 21.00 for alle håndarbejder.

Vi har et kniplehold, der har eksisteret siden nytår, hvor der er instruktør på. Holdet holder sommerferie og starter op igen i september. Vi kender ikke dagene endnu.

I øjeblikket er der fyldt op på holdet, men vi arbejder på en løsning, så flere kan lære dette smukke håndarbejde. HVIS du er interesseret, så kontakt formanden på enten 21726499 eller pernillecoff@outlook.dk.

Som noget nyt starter vi et hold op i Patchwork på maskine for absolut nybegyndere. Her vil Pernille være instruktør. Da der er tale om maskinsyning og instruktion foregår denne aktivitet, hvor vi ikke forstyrrer andre, på ulige tirsdage fra 14.00 til 21.00. Start 28. august.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Pernille på 21726499 eller ovenstående mail. Vi holder en introdag/aften inden vi starter op, så I er orienteret om, hvad du skal bruge af materialer og hvordan vi lige i starten skaffer nogle billige og gode stofløsninger.

Bedste sommerhilsner

På bestyrelsens vegne

Pernille