2018

Nyhedsbrev nr. 4, august 2018

 

Nu har de værste varmegrader sluppet taget i os, og hænderne kan igen holde om nåle, pinde mv.

Vi ser frem til et efterår og vinter med udvidede aktiviteter.

HUSK, at vi har åbent mandag, onsdag og torsdag fra 14.00 til 21.00, hvor vi hygger med alle former for håndarbejde.

Mandagen, som er et helt nyt tiltag, har mange allerede taget til sig, og vi er pt. 5 – 8 der hygger, men vi har plads til mange flere, så I skal være så velkomne.

Selv om man har lyst til at komme flere gange om ugen, har bestyrelsen besluttet, at prisen for kaffe hele uger, er 10 kr., som betales den første gang man kommer den pågældende uge.

Vi arbejder videre med at Hanne Ribe kommer og lærer os at sy tæpper af skjorter, og mindre ting af resterne.

Det er lørdag den 3. november fra 10.00 – 16.00, så sæt kryds i kalenderen. Vi vender tilbage med pris og flere detaljer i september – så glæd dig.

Vi starter op med patchwork på maskine for absolut nybegyndere på tirsdag den 28. august kl. 14.00.

HUSK at medbring din symaskine md instruktionsbog og andre almindelige syredskaber samt evt. stoffer.

Vi ser lige hvad jeres symaskiner kan, jeg gennemgår programmet, hvor I lærer at sy et patchworkprojekt fra start til slut, og vi beslutter i fællesskab fremtidig mødetid og interval mv.

DE DER ER INTERESSERET BEDES SKRIVE SIG PÅ LISTEN PÅ OPSLAGSTAVLEN ELLER SENDE MIG EN SMS/MAIL, SÅ JEG ER FORBEREDT PÅ ANTALLET AF DELTAGERE 

Marianne Mogensen har lovet at undervise os i diverse strikketeknikker, og hun kommer første gang den 20. september og underviser i pæne kanter og vævestrik. Det hele foregår i cafeen fra 14.00 – 16.00, hvor alle er velkomne. Det er GRATIS. Du skal medbringe pinde nr. 4 og 2 forskellige farver garn, hvor man kan se forskel på farverne.

10 af vores medlemmer havde den 16. august en rigtig hyggelig tur til "Bamsedamen" i Kvinderup, hvor der blev shoppet garner og stoffer. De vendte glade og opstemte retur til husfliden, hvor der ventede kaffe og brød.

Vi ses i Husfliden

På bestyrelsens vegne

Pernille