2019

Nyhedsbrev oktober 2019

 

Kære alle

Tilstanden i RamHuset

Vi har netop hørt nyt fra Lars (formanden for RamHuset, som skriver (citat) følgende:

"Kære alle

I torsdags den 17. oktober blev der igen konstateret vand i kælderen under RAMhuset. Jeg talte fredag formiddag med den bygningsansvarlige i kommunen, Christopher. Jeg understregede, at situationen er uholdbar, og at der skal gøres noget hurtigst muligt, så der ikke bliver ved med at strømme regnvand ind. Og at vandet selvfølgelig skulle fjernes og rummet affugtes.

Christopher lovede at tage handling på tømning og affugtning med det samme. Og at kontakte mig, så snart han havde fået lavet en aftale med en murer, så hullet/skakten kan blive lukket.

Vi talte ved samme lejlighed om eventuel skimmelsvamp og om muligheden af at få lavet en test. Dette afviste Christopher med henvisning til, at det er kostbart. Og at der i følge ham ikke kan dannes skimmelsvamp med mindre der har stået fugt i kælderlokalet i mere end 6 uger.

Lørdag var jeg forbi RAMhuset og konstaterede, at der nu kun var mindre pytter i kælderen, og at affugteren kørte. Jeg tog ved samme lejlighed et foto af hullet/skakten, som jeg har sendt til Christopher. Samtidig har jeg skrevet og efterspurgt en holdbar løsning, da jeg ikke mener, det er nok blot at mure hullet til.

Jeg følger op på sagen og vender tilbage, når der er nyt.

På vores arbejdsdag den 9. november vil vi rydde op i kælderen og kassere, hvad der er blevet beskadiget. Jeg håber at der inden da er fundet en løsning på skakten."

Som det ser ud, vil der ikke blive testet for skimmelsvamp, da Kommunen ikke mener, der er risiko herfor.

Jeg håber, efter disse opdateringer, at alle føler at de trygt kan komme i huset igen.

Julefrokost den 5. december 2019

Så kan du godt sætte kryds i kalenderen. Julefrokosten er bestilt.

Prisen er stadig 100 kr. og medbring en gave til 25 kr.

Bestyrelsen har i år valgt at prøve en ny leverandør.

Vi får i år mad fra Marianne Frisenvang, som ud over salg af perugarn, også har et cateringfirma og har skrevet kogebøger.

Mariannes mad er alt sammen hjemmelavet og hjemmebagt. Menuen kommer senere.

Der er sat en tilmeldingsliste op i Nørklecafeen. Husk at skrive jer på.

Tur til Hjelholt

Vi er ved at arrangere en bustur til Hjelholt en lørdag sidst i april/først i maj.

Der hænger en forhåndstilmelding i Nørklecafeen - IKKE bindende – som du gerne må skrive dig på, hvis du har lyst til at deltage. Vi må have en fornemmelse af interessen, inden vi lejer bus, bestiller frokoststed og booker rundvisning hos Hjelholt.

Bedste hilsner på bestyrelsens vegne

Pernille