Nyhedsbrev Mars 2015

 

Nyhedsbrev Marts 2015

 

 

Undskyld at dette nyhedsbrev kommer lidt sent i forhold til indholdet men jeg har ligget med snuden i vejret med en omgang influenza af de grimme.

 

På torsdag den 2/4 (skærtorsdag) har nørklecaféen åbent fra kl.10.00 og indtil sidste mand lukker og slukker. Vi tænker at konceptet bliver ligesom sidste år, med fælles frokost hvor vi hver især tager en ret med, til fællesbordet.

 

Husk at vi torsdag den 23/4 får besøg af Pernille Cordes fra Englegarn. Hun kommer og lærer os nogle teknikker i Tunesisk hækling. Det foregår i tidsrummet kl. 17.00 – 21.00 i kantinen. Det er ganske få tilmeldinger vi har fået til dette arrangement. Er der virkelig ikke nogen der har lyst til at lære det?? Send os en mail på ramlosehusflid@gmail.com, hvis du vil deltage. Det er meget rart for Pernille at vide hvor mange der kommer. Smør evt. en ”klapper” at tage med, da arrangementet jo løber lige hen over spisetid.

 

Vi har fået en forespørgsel fra den nye bestyrelse i forsamlingshuset, om vi har lyst til at samle et hold, der kan hjælpe med at sy nye gardiner til forsamlingshuset. I først omgang blev et par af sypigerne flygtigt spurgt. Vi har herefter snakket lidt om det i bestyrelsen og vores holdning er, at det ville være rigtig dejligt, hvis vi i denne lille by, kan hjælpe hinanden på tværs af foreningerne (hvilket der også lægges op til i det nye kulturhus). Hvis vi hjælper dem nu, hjælper de med garanti os en anden gang. Så sidder du og tænker at det kunne da være en sjov opgave, så kom endelig frit frem, så samler vi trådende og formidler kontakten til Casper, formanden for forsamlingshuset.