Bestyrelsesmøde 17/6 2014

 

Ramløse Husflid. Bestyrelsesmøde 17/6 2014

 

Til stede: Birte Munkner, Lis Tordahl, Anette Walter, Charlotte Rossen,

Lonni Sperling, Dorte Andersen

 

Der er kommet et forslag om at holde nørklecaféen åben om tirsdagen også, ikke mindst for at holde vores lokale for os selv.

 

Vi starter op efter sommerferien med at lave systue om onsdagen, så dem der er interesseret i at komme og sy, har mulighed for det. Anne-Marie kommer med en symaskine og en overlocker og derudover må folk selv tage symaskine med. Det bliver Lonni som bliver tovholder og hun vil også være behjælpelig med at lære lidt fra sig, i det omfang der er brug for. Det er planen at syværkstedet har åbent onsdage fra kl. 18.00 – 21.00. Der vil derfor også være mulighed for at strikke onsdag aften, da lokalet vil være åbent. Nærmere om startdato osv kommer efter sommerferien.

 

Der er aftalt følgende rengøringsdage:

 

Torsdag d. 3/7 2014 kl 17.00

Torsdag d. 11/9 2014 kl. 17.00

Torsdag d. 6/11 2014 kl. 17.00

 

Som tidligere giver foreningen mad de pågældende dage. Torsdag d. 11/9 2014 vil vi holde en lille høstfest og har man forslag eller idéer til denne fest, skal de indgives på foreningens mail senest 11/8 2014

 

Det vil fremover blive sådan at den anden torsdag i hver måned, vil vi bruge lidt tid på intern undervisning til dem der måtte være interesserede. Opslagning på forskellige måder, aflukning på forskellige måder, små tips og tricks vi alle kunne nyde godt af. Første gang bliver 4/9 2014 hvor Anette og Margit vil fortælle om garnkvaliteter, strikkefastheder, udregninger mv.

 

Vi har fået mulighed for at komme med på Kildemarked i Tisvilde i år i weekenden 2-3 august. Birte er tovholder på projektet og der vil blive lavet et skema som man kan skrive sig på hvis man ønsker vagter i boden på Kildemarkedet. Medlemmerne kan indlevere ting som de ønsker at udstille og evt. sælge på markedet. Lonni laver en A5 flyer om foreningen som kan udeles.

 

Charlotte køber 2 nye termokander til caféen. Dem vi har er ikke ret gode mere. Dorte og Charlotte undersøger muligheder for ny/brugt kaffemaskine.

 

Charlotte medbringer medlemskort næste gang. Der er medlemmer der fortsat ikke har fået deres.

 

Lonni undersøger muligheder for evt abonnement på hånarbejdsmagasiner. Hun har fået en ny bog ”Strikkebiblen” som hun tager med, så vi kan se om det er noget foreningen evt. skal indkøbe.

 

Charlotte prøver at kontakte Louise Harder fra Butikken på landet, om hun evt. har lyst til at komme på besøg en torsdag.

Lonni tager kontakt med Birgit Rågård fra Holbo Herred, om at lære os at filte.

 

Dorte laver et nyt Nyhedsbrev til medlemmerne.

 

Næste møde er 18/8 2014 kl. 16.30