Så er det atter tid til at mødes i vores altid hyggelige og kreative Brodericafé

Aftenens tema er: Vi syr/broderer julegrise

Her i Brodericaféen er vi allerede i julehumør. Derfor kaster vi os allerede ud i vores projekt med at sy eller brodere en julegris.
Måske vil du bruge aftenen på at brodere på det stykke stof, du vil bruge til din julegris, eller måske har du nogle gamle broderede duge eller løbere, som du vil klippe ud og bruge til din julegris. Der vil dig være mulighed for at erhverve dig nogle allerede broderede korsstingssnefnug, som du frit kan bruge til lige netop din julegris.

Husk, at du som altid er velkommen til at medbringe dit eget broderiprojekt, hvis du ikke lige har lyst til at deltage i vores julegrisprojekt.

Men ellers kig i gemmerne og se, om der ikke gemmer sig nogle gamle broderier, som du alligevel aldrig får brugt og tag dem med. For nu har du chancen for at bruge dem til at lave din en fin og alletiders julegris ud af dine gamle broderier.

Vi holder til i RAMHuset, Frederiksværkvej 109, beliggende på Ramløse Skole, hvor vi som altid holder kaffen varm, humøret højt og snakken lystig. Så kom endelig forbi og nyd en aften i broderiets tegn. Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang.

Det koster kr. 40,00 at deltage for en enkelt aften i vores Brodericafé. Og har du lyst til at blive medlem af vores forening, så koster et medlemsskab kr. 300,00.

Ses vi? 🤗

Forventningsfulde hilsner

Naja, Lene og Tina
Tovholdere i BrodericaféenRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora