Om foreningen

Ramløse Husflid er en registreret forening med en årlig generalforsamling hvert år i marts.

Dagsordenen sker i henhold til vedtægterne.

Ramløse Husflid hører ind under paraplyorganisationen ”Fora”, som bistår os i forhold til foreningens regler og vedtægter mv.

Hvem er vi?

Ramløse Husflid er en forening og et kreativt fællesskab for dig, der elsker at nørkle. Vi holder til i RAMhuset, byens kultur- og aktivitetshus på Ramløse Skole.

Vi holder åbent på følgende dage, hvor du kan møde os:

ONSDAGE fra kl. 15.00 til 21.00 for alle håndarbejder og syning på maskine.

TORSDAGE fra kl. 15.00 til 21.00 for alle håndarbejder.

Vævebierne er flittige onsdage fra kl. 16.00.

Knipleholdet har ikke helt faste mødetidspunkter, men mødes som regel den første søndag i måneden kl. 10.00-13.00 og den tredje onsdag i måneden kl. 13-00-16.00.

Ramløse Husflid er for alle - begyndere som øvede - der ønsker at være med til at fremme og udvikle håndarbejdsglæde og traditioner, så de passer med vores nutidige tendenser.

Vores hyggelige faciliteter er rammen om et kreativt og engageret fællesskab, hvor vi nørkler, hjælper og inspirerer hinanden.

Vi arbejder både med egne og fællesprojekter og tilbyder også løbende undervisning i forskellige teknikker - enten fra egne medlemmer eller fra undervisere udefra.

Traditionen tro holder vi julefrokost hvert år. Det er en rigtig hyggelig anledning til at hilse på hinanden fra de forskellige grupper.

Bliv medlem

Har du fået lyst til at være med i Ramløse Husflid, er du velkommen som nyt medlem. Se under Indmeldelse, hvordan du bliver medlem.