Brodericafé - 16. oktober 2023 kl. 18.30 - 21.30

Vi holder åbent i vores Brodericafé, selvom kalenderen siger uge 42 og efterårsferie

På mandag fortsætter vi vores projekt med at femstille en unik nålebog eller nålepude med broderier. Hvis du ikke har lyst til at deltage i dette projekt, så tag blot dit eget broderiprojekt under armen og kom og deltag i vores altid hyggelige og kreative broderifællesskab.

Fik du ikke opstartet broderi af en nålepude/nålebog til sidste brodericaféaften, så har du stadig mulighed for at være med. Du skal blot medbringe:
- Broderitråd, saks, nål og tråd.
- Stof til at brodere på.
- Filt, hvis du broderer en nålebog.

Har du et særligt motiv, du vil have på din nålebog, så medbring det endelig. Ellers har vi også motiver, du kan lade dig inspirere af.

Lyder vores brodericafé som lige noget for dig, og som noget du absolut ikke vil gå glip af? Ja, så er det bare om at lægge vejen forbi vores skønne lokale i RAMHuset beliggende på Ramløse Skole, Frederiksværkvej 109, 3200 Helsinge, mens alle andre holder efterårsferie.

Er du ikke medlem af vores forening, så koster det kr. 40,- at deltage.

Vi hilser dig velkommen med masser af inspiration, kreativ energi og broderiglæde, mens vi også tager os tid til en kop kaffe/thé eller to.

Vi står klar fra kl. 18.30 til at modtage dig og fortælle dig om alle de andre muligheder, vi også byder på her i Ramløse Husflid.

Mange forventningsfulde hilsner

Naja, Lene og Tina
Tovholdere i BrodercaféenRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora