Vi har åbent i Brodericaféen mandag d. 20. februar 2023 fra kl. 18.30-21.30

Vi kaster et nyt blik på vores broderi-UFO'er - de ufærdige broderiprojekter, vi har i vores gemmer. Træk dem frit frem og vis dem fra i Brodericaféen

Vi glæder os til at se jer til en rigtig hyggelig og inspirerende aften, hvor vi medbringer vores broderi-UFO'er. For ofte går det sådan, når vi bliver grebet af et nyt projekt, nogle nye ting, ja så hober bunken af ​​af ufærdige projekter (vores UFO'er) sig stille og roligt op.

Derfor bruger vi denne aften til at inspirere hinanden til at komme lidt videre med vores projekter. Så derfor tag dine UFO'er /dine ufærdige projekter med. Vi vil så gerne høre, hvorfor du netop er gået i stå med dine projekter. Driller de, er der nogle sting, du ikke har kunnet få til at fungere, er det farverne, du har fået sat dig gal på, inspirerer broderiet dig blot slet ikke mere eller, kan du bare rigtig godt li' at have mange forskellige projekter i gang, så du altid har lidt forskelligt at gribe fat i?

Uanset hvad, så tror vi på, at det hjælper at trække sit broderi frem på ny og vise det frem til os andre, så du med lidt ny inspiration kommer videre.

Som altid sørger vi for at have kaffe og thé på kanderne.
Det er gratis for medlemmer at deltage.
For ikke-medlemmer koster det kr. 20,-

Vi glæder os til at se jer.

Ses vi?

De allerbedste hilsner


Naja, Lene og Tina

Tovholdere i BrodericaféenRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora