Brodericafé mandag d. 30. oktober 2023 kl. 18.30 - 21.30

Kom og vær med i vores altid kreative, hyggelige og inspirerende broderifællesskab

Mens Halloween-uhyggen breder sig udenfor, skruer vi maks. op for broderihyggen i vores lokale i Ramløse Husflid, når vi på mandag inviterer til denne måneds sidste brodericafé.

Vi har til de sidste to brodericaféaftener broderet nålebøger/nålepuder. På mandag runder vi dette projekt af med stolt fremvisning af de mange fine nålebøger og nålepuder, som der forhåbentligt er blevet tryllet frem. Vi kan næsten ikke vente med at se lige nøjagtig din nålebog eller pude.

Har du ikke deltaget i vores nålebogs-/nålepudeprojekt, så håber vi, at du alligevel har lyst til at komme og brodere sammen med os på dit eget medbragte broderi. For det er altid meget inspirerende og givende at se, hvad andre broderer på.

Mangler du at få nogle af de seneste måneders broderiprojekter gjort færdige og monteret? Så tag endelig dine ikke-færdiggjorte projekter med. Så kigger vi på dem og prøver at hjælpe dig videre. For her i vores Brodericafé sætter vi en ære i at hjælpe hinanden. Vi kommer hjertens gerne med gode råd og inspiration, så du kan komme helt i mål med dit broderi.

Vi holder til i RAMHuset, Frederiksværkvej 109 på Ramløse Skole. Forhåndstilmelding ikke nødvendig. Det er bare at møde op i vores lokale, hvis du har lyst til at brodere sammen med os.
Det koster kr. 40,00 for ikke-medlemmer at deltage.


Håber, at vi ses.


Mange forventningsfulde hilsner

Tovholderne i Brodericaféen
Naja, Lene og TinaRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora