GULDBRODERI, PERLER OG PAILLETTER I BRODERICAFÉEN I RAMLØSE HUSFLID

ER DU TIL GULDBRODERI, PERLER OG PAILLETTER? Så kom og vær med i vores Brodericafé på mandag d. 5. februar 2024 fra kl. 18.30 - 21.30 i Ramløse Husflid.

I Ramløse Husflid er vi lige nu optagede af guldbroderiet og i gang med at afprøve nogle helt enkle teknikker. Guldbroderi er broderi med metaltråd, perler og pailletter. Med det gyldne og metalliske broderigarn, et drys med perler og pailletter og et par enkelte kontursting, så har du allerede tilført dit broderi et ekstravagant og unikt udtryk.

Så har du lyst til at komme og brodere sammen med os og fordybe dig i en anerledes broderistil, som har rødder langt tilbage i historien, så er det bare at møde op i vores lokale i RAMHuset, Frederiksværkvej 109, 3200 Helsinge.

Du skal selv medbringe:
- Nål og saks
- Metaltråd (dmc) - kan købes hos Fruernes stof og garn i Helsinge
- Noget fast stof, som hør, bomuld, uld eller velour

Du er også meget velkommen til at komme og brodere sammen med os med dit eget medbragte broderiprojekt. Vi er altid nysgerrige efter at se, hvad andre broderer og tager med kyshånd i mod ny læring og inspiration. For det er dét, der kendetegner vores unikke broderifællesskab.

Det koster kr. 40,00 for ikke-medlemmer at deltage.

Ses vi?


Mange forventningsfulde hilsner


Naja, Lene og Tina
Tovholdere i BrodericaféenRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora