PÅ MANDAG D. 7. AUGUST KL. 18.30 TIL 21.30 HOLDER VI ÅBENT I BRODERICAFÉEN I Ramløse Husflid

Kom og vær med i vores brodericafé i Ramløse Husflid.

Måske har du længe gerne ville være kreativ med dine hænder, men bare ikke fået hanket op i dig selv og kommet i gang? Måske har du hørt om Ramløse Husflid og været nysgerrig på, hvad, det er, vi laver på vores forskellige hold? Og måske har du længe drømt om at komme i gang med at prøve et nyt slags håndarbejde, som fx broderi ?

FORTVIVL IKKE. For på mandag åbner vi atter op i vores brodericafé efter en god lang sommerferie, hvor vi har pønset på nye idéer.

Er du interesseret i at lære at brodere og at fordybe dig i broderiet og alverdens forskellige sting, så er det på mandag du skal lægge vejen forbi vores lokale i Ramløse Husflid. På mandag kaster vi os ud i at brodere hårpynt, som det du kan se på vores billede.

Uanset, om du er medlem eller ikke-medlem af vores forening, begynder eller mangeårig broderientusiast, så håber vi på at se dig til en inspirerende og kreativ aften. Det koster blot kr. 40.,00 for ikke-medlemmer at deltage.

Hvis du har lyst at kaste dig ud i at brodere hårpynt, skal du medbringe et hårspænde eller en hårbøjle. Har du mere lyst til at komme og brodere på dit eget medbragte broderiprojekt, så er du også hjerteligt velkommen til det.

Vi holder til i RAMHuset, Frederiksværkvej 109, Ramløse Skole, 3200 Helsinge.

Er du i tvivl om, hvor du kan købe en hårbøjle, så er det muligt at købe nogen helt ned til kr. 10,00 i bl.a. Bilka og Føtex.

Derudover er det bare om at samle dine gængse broderisager som: Nål, saks og det bomuldsstof, som du synes skal være bundfarven på dit spænde eller hårbøjle. Så sørger vi til gengæld for hjælpende hænder, masser af kreativitet, højt humør og lidt kaffe og thé på kanden.

Ses vi?

Mange forventningsfulde hilsner
Naja, Lene og Tina

Tovholdere i BrodericaféenRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora