Broderiworkshop lørdag d. 28/10-23 med undervisning

SE HER - SE HER: DER ER STADIG LEDIGE PLADSER TIL VORES BRODERIWORKSHOP LØRDAG D. 28/10-23 FRA KL. 10-15.00 MED UNDERVISNING AF EVA ENGELHARDT, hvor vi broderer bunde.

Ramløse Husflid inviterer til en 5-timers workshop, hvor du lærer at brodere en bund. De broderede bunde er et af de sjovere elementer i broderiets univers! Du kan lade din broderede bund indgå til fx en pude, stofpose, kræmmerhus, poncho og ja - uendelig meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.
Dagen igennem vil Eva Engelhardt guide os ud i et spændende broderiprojekt og sørge for, at du har helt styr på, hvordan du kan brodere videre på dit projekt ved dagens afslutning. Læs mere om Eva på www.evaengelhardt.dk

De broderede bunde kan broderes i et hav af flotte fladedækkende mønstre, og de kan laves på et hvilket som helst materiale. Bundene er rigtig gode til at fylde større flader og former ud med.
Og så er de sjove, spændende, frustrerende og fantastiske at arbejde med! Og så er der rig mulighed for at opfinde sin helt egen!

DET ENESTE DU SELV SKAL MEDBRINGE:
- En broderiramme 9-11 cm i diameter
- Trådsaks
- Evt. egne garner, som du gerne vil prøve af. Det kan være alle typer garn, som er egnet til broderi.

Workshoppen er både for medlemmer og ikke-medlemmer. Og det koster kr. 400,- at deltage. Prisen er inkl. materialeforbrug på kr. 90,00.

TILMELDING:
Send en mail til ramlosehusflid@gmail.com eller direkte til formand Lene Jakobsen via mail lenejakobsens@gmail.com. Tilmeldingsgebyret betales via MobilePay 218975 eller overføres til konto 2276-715670119.
Din tilmelding er gældende, når vi har modtaget din betaling.

Du skal selv medbringe madpakke. Foreningen sørger til gengæld for kaffe, thé og lidt til den søde gane. 

Vi glæder os til at se dig til en skøn og kreativ broderiworkshop.


Mange forventningsfulde hilsner

Ramløse HusflidRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora