“At strikke med følgetråde”

Hvilken effekt kan man opnå ved at tilføje en følgetråd til sit strik? Hvad skal man tænke på, når man vælger en følgetråd?

Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på, når vi i
Ramløse Husflids Strikkecafé byder Paulette Adam fra Magiske Garner velkommen til at komme og fortælle. 


Arrangementet koster kr. 90,00 pr. person og er inkl. kaffe/thé og lidt sødt.

Du tilmelder dig og betaler via MobilePay 218975 senest d. 22/8-22.

Medbring garn/garnrester, som du vil prøve at tilføje en følgetråd eller strike et par strikkeprøver hjemmefra, som du kan strikke videre på, når du kommer - nu tilsat en følgetråd. Medbring også forskellige strikkepinde. 

 

Kom til en aften med:  Snak-køb-strik

 

Paulette Adam fortæller: 

"Magiske Garner forhandler kvalitetsgarner til væv og strik. Jeg vil fortælle om mine garner, som er tynde og fine, og jeg vil vise modeller både til strik og væv. 

Mine garner kan bruges alene til florlette modeller eller, de kan mikses på kryds og tværs, så de giver en lidt kraftigere kvalitet. Man kan altså selv sammensætte sin helt egen kvalitet eller bruge garnerne som følgetråd. Garnerne er egnede både til strik og væv. 

Når jeg har talt lidt om garnerne, og hvad de kan bruges til, kan jeg selvfølgelig købe garn og opskrifter. Husk, jeg kommer kun med et mindre udvalg, så hvis der er noget, jeg vil være sikre på, at jeg har med, så send mig en mail. 

Aftenens strik: Jeg tager en kasse garner med, som jeg kan strikke prøver med og prøvestrikke dem sammen med garn, som jeg har taget med hjemmefra. Hvis vi når det, får jeg et ekstra lille fif!"

Mange hilsner

Paulette /Magiske Garner

info@magiskegarner.dk

 

 Ramløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora