DET NYE PROGRAM FOR BRODERICAFÉENS EFTERÅRSSÆSON ER NU KLAR

Første brodericafé efter sommerferien - Kom og vær med

Kom og vær med, når vi åbner op for efterårssæsonen i vores altid hyggelige og kreative brodericafé i RAMHuset, Frederiksværkvej 109, 3200 Helsinge. Her i "caféen" elsker vi at brodere i fællesskab med andre og at fordybe os i nye projekter. Vi mødes altid mandag aften i lige uger.

Vi starter sæsonen op med at brodere hårpynt. Så hvis du vil være at lave et lille unikt projekt, skal du til første mødegang medbringe et hårspænde eller hårbøjle, broderigarn, bomuldsstof, saks og tråd. Vi sørger som altid for inspiration og hjælp til at komme i gang.
Hvis du ikke har mod på at kaste dig ud i at lave hårpynt, så er du velkommen til at komme og sy på dit eget medbragte broderiprojekt.

Det koster kr. 40,00 for ikke-medlemmer ved at deltage.

I løbet af efterårssæsonen vil vi også kaste os ud i at brodere nålebøger/puder og tage et kig på nogle af de broderiprojekter, vi måske er gået i stå med derhjemme. Vi runder som altid broderiåret af med et spændende juletema, som vi går i gang med tids nok til at få det færdigt inden jul.

Du kan også holde dig opdateret med, hvad der sker i vores forening ved at følge os på vores Facebookside "Ramløse Husflid."

Uanset, om du er nybegynder ud i broderiets verden eller er vant til at brodere, så lyst til vi, at du har at komme og være med. Ingen forhåndstilmelding nødvendig. Du møder bare op i vores lokale i RAMHuset.
Ses vi?

Mange forventningsfulde hilsner
Tovholderne i Brodericaféen

Lene, Naja og TinaRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora