Broderiworkshop med undervisning v. Eva Engelhardt

Kom og vær med til en særdeles kreativ dag ud i broderiets spændende verden.

Nu sker det, som vi i Ramløse Husflid længe har glædet os til:

Vi inviterer til en spændende broderiworkshop, hvor vi kaster os ud i at brodere bunde fra uldbroderiets univers.

De broderede bunde er en af ​​de klare sjovere elementer i broderiets univers! Du kan lade din broderede bund indgå til fx en pude, stofpose, kræmmerhus, poncho og ja - uendelig meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. Dagen igennem vil Eva Engelhardt guide os ud i dit spændende broderiprojekt og sørger for, at du har helt styr på, hvordan du kan brodere videre på dit projekt ved dagens afslutning.   

De broderede bunde består i al sin enkelthed af tråde spændt ud over dit stof, som der bliver syet ned eller vævet på forskellige måder. De kan sys i et have af flotte fladedækkende mønstre, og de kan laves på et hvilket som helst materiale. Bundene er rigtig gode til at fylde større flader og tidligere ud med.

I løbet af workshoppen tester vi 3 forskellige typer bunde med forskellige materialer, eksperimenterer med deres udtryk og kigger på, hvordan de kan indgå i et større broderi.

Bundene er sjove, spændende, frustrerende og fantastiske at arbejde med! Og så er der rig mulighed for at opfinde sine helt egne! Ved at gå ind på www.evaengelhardt.dk, kan du få en idé om, hvordan en broderet bund kan indgå i dit broderi.

Det eneste, du selv skal medbringe er:

- En broderiramme 9-11 cm i diameter

- En trådsaks

- Evt. egne garner, som du gerne vil prøve af. Det kan være alle typer garn, som er egnet til broderi.

DET PRAKTISKE

Det koster kr. 400,- ved deltage i workshoppen. Prisen er inkl. materialeforbrug.

Tilmelding og betaling er den 23. september. Du tilmelder dig ved at sende en mail til ramlosehusflid@gmail.com eller direkte til foreningens formand Lene Jakobsen lenejakobsens@gmail.com 

Tilmeldingsgebyret kan betales via MobilePay 218975 eller til konto 2276-715670119.

Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din betaling. Deltagergebyret refunderes kun i tilfælde af, at kurset må aflyses. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at overlade din plads til en anden.

Vi serverer kaffe/te og lidt til den søde gane. Du skal selv medbringe frokost.

Vi glæder os til en skøn og kreativ workshop i broderiets tegn, hvor vi har masser af tid til at udforske og fordybe os i de forskellige stingtyper og tekker.

Mange forventningsfulde hilsner 

Ramløse HusflidRamløse Husflid
Frederiksværkvej 109
Ramløse
3200 Helsinge

Telefon: 24 67 07 73

Mail: ramlosehusflid@gmail.com


Medlem af Fora